Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از بانوان سرکانی، که چندین سال است با فرش بافی منبع درآمدی برای خود و خانواده اش ایجاد کرده، این روزها از دردهای چندین ساله فرش بافی خود می گوید و از عدم حمایت مسئولان متولی امر دراین زمینه و در راستای پویا ساختن اقتصاد شهر و تولید اشتغال برای جوانان.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از رودآور؛در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی شعارزدگی معنا ندارد، همایش های آنچنانی با هزینه های هنگفت هم معنایی ندارد و به دور از این قبیل اقدامات، هستند افراد بسیاری که خود بی توجه به عدم حمایت مسئولان امر با امکانات اندک به میدان عمل در پویا کردن اقتصاد آمده اند و در این بین نباید نقش بانوان را نادیده گرفت، بانوایی که با هنر دست خود نه تنها برای بهتر شدن اوضاع معیشتی زندگیشان تلاش می کنند بلکه راه و رسم تحقق اقتصاد مقاومتی حتی در مقیاس کوچک را به اطرافیان خود می آموزند و می شوند یک الگوی موفق برای درآمدزایی اطرافیان.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«آذرگر» یکی از بانوان شهر خوش و آب هوا و با طبیعت زیبای سرکان است، بافندهقالی و قالیچه ابریشم که با مدارک لازم قالیبافی را چندین سال است که آغاز کرده و در این چند سال افراد بسیاری را آموزش داده است، به طوری که آنان این روزها خرج و مخارج زندگیشان را با فرش بافی تأمین می کنند.

وی از عدم حمایت مسئولان در راستای توسعه فعالیت هایش گلایه مند است و می گوید:تاکنون نه هیچ حمایتی از ما شده و نه هیچ گونهتسهیلات کم بهره ای به ما داده اند و یا حداقل حمایتی نداشتند که بتوانیم مکان آموزش فرش بافی در شهر سرکان راه اندازی کنیم، تا شاید عده ای با فرش بافی بتوانند از پس خرج و مخارج های سنگین این روزهای خود برآیند.

آذرگر افزاید: چندین مرتبه موضوع را با اعضای شورای شهر سرکان در میان گذاشتم و از آنان به اتفاق همسرم خواستیم که مکانی به ما دهند، ولی هیچ گونه همکاری نکردند، حتی چند مرتبه ای هم حضوری به ادارات زیر ربط برای کسب حمایت و یا دریافت وام مراجعه کردیم، اما دریغ از شنیده پاسخی تدبیر شده و راه گشا.

اسکندری، همسر این بانوی خوش سلیقه سرکانی هم می گوید: قالیبافی به روز جز مشاغل پر در آمد محسوب می شود که می توان با درست مدیریت کردن خرج خانواده ای را تأمین کرد و اما زمانی که حمایتی از سوی مسئولان و بازار فروشی نباشد هزینه های صرف شده برای فرش بافته شده باز نمی گردد.

وی ادامه داد: هر کجای این شهرستان رفتیم خریداران یا از ما فرش را نخریدند یا اینکه می خواستندزیز قیمت خریداری کنند، حتی شرکتی هم که برایش گاهی اوقات فرشی می بافیم، زیر قیمت مرسوم می خواست فرشمان را خریداری کند، از این رو فرش را به بازار تهران بردیم و درآنجا به فروش رساندیم.

اسکندری تصریح کرد: اگر مسئولانی که باید چاره ای بیاندیشند برای اینکه واسطه ها و دلالان فرش را کاهش دهند و بازاریابی مناسبی برای فرش بافان داشته باشند، به طور قطع رونق فرش بافی به این دیار باز می گردد و مردمی که به دلیل تک محصولی بودن و وابستگی به باغات گردو و در نهایت سرمازدگی و یا خشکسالی دچار قدرت خرید پایین می شوند حداقل به وجود یک منبع درآمدی دیگر امیدوار شده و اقتصاد شهرستان رشد پیدا می کند.

وی افزود:چند مرتبه ای هم برای دریافت وام به اداره صنعت، معدن و تجارت و یا میراث فرهنگی مراجعه کردیم ولی هیچ کدام حمایتی نکردند و یا گفتند که بودجه نداریم.

اسکندری با گلایه مندی از اینکه چرا وام دراختیار قالیباف هایی که دار قالی دارند، قرار نمی گیرد، گفت: در حال حاضر برای خرید نخ ابریشم یک فرش خوب باید چند میلیون تومان هزینه کنیم اما دریغ از حمایتی که از من و همسرم شود.

وی ادامه داد: بانوان تویسرکانی پر ذوق و سلیقه هستند، حتی در خانه هم می توانند با فرش بافی و حداقل امکانات رونقی به اقتصاد خانواده بدهند اما زمانی که حمایتی نشوند چگونه می توان انتظار داشت به اتفاق همسرانشان تصمیم به مهاجرت از زادگاه خود به کلان شهرها نگیرند.

اسکندری عنوان کرد: ما که نمی خواهیم برایامان شغلی پیدا کنند، تنها می خواهیم حداقل با وام های کم بهره و بازاریابی که نیاز به مدیریت کلان دارد از ما حمایت کنند و برنامه ای برای پیشرفت اقتصاد شهر داشته باشند.

به گزارش رودآور؛ فرش و فرش بافی سابق بر این در شهرستان تویسرکان منبع درآمدخانواده های متعددی بوده است و می طلب مسئولان امر علت های عدم درآمدزایی حرفه و هنر فرش بافی را در این سال ها با بررسی های لازم و کارشناسایی شده، شناسایی کنند و به فکر چاره ای برای حل مشکلات باشند، مشکلاتی از قبیل نبود و یا کمبود مواد اولیه مرغوب مناسب، عدم بهره مندی فرش بافان از سرمایه لازم برای پشتیبانی با وجود ارائه تهسیلات پشتیبانی و مهمتر از همه عدم کارگاه های متمرکز فرش بافی و بازاریابی مطلوب از جمله مواردی است که با تعامل سازنده متولیان این عرصه و بهره گیری از کارشناسان می توان برنامه ریزی های مناسبی برای رفع آن طرح ریزی شود.

زنگنه

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۹۰۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا: ۲۶۵۰۰ خودرو در انبارهای غیررسمی پیدا کردیم / مسئولان از خودروهای شوتی حمایت می‌کنند

سردار حسین رحیمی رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا به روزنامه اطلاعات گفت: پارسال در نظارت‌های مستمری که داشتیم، بیش از ۷۰ پارکینگ دپو و محل توقف خودروها شامل۲۰ پارکینگ رسمی و ۵۰ پارکینگ غیررسمی را کنترل کردیم، یکی از مشکلات پلیس با خودروسازان داخلی پارکینگ‌های «غیررسمی» است که اغلب قابلیت کنترل ندارد.

 رحیمی ادامه می‌دهد: ما فقط در یک پارکینگ‌ غیررسمی ۱۲ هزار و ۵۰۰ خودرو را کشف کردیم و ادامه این پایش به جد در دستور کار پلیس قرار دارد.

وی به مورد دیگری از احتکار خودروسازان اشاره می‌کند و می‌افزاید: اواخر پارسال مطلبی در فضای مجازی نشر شد مبنی بر این که تعداد قابل توجهی خودروی نیسان در یکی از پارکینگ‌های غیررسمی احتکار شده است که بلافاصله پلیس امنیت اقتصادی به این موضوع ورود کرد و در بررسی پلیس مشخص شد که افزون بر ۱۴ هزار دستگاه‌های وانت نیسان زامیاد و پادرا که احتمال احتکار هم داشتند، در آن پارکینگ غیررسمی دپو و انبار شده بود و این در حالی است که مردم حواله خرید خودروها داشتند و علیرغم این همه خودرو، به مردم خودرویی تحویل نمی‌شد، که پس از هماهنگی با تعزیرات شروع به توزیع خودروهای یادشده کردیم و این روند حتی تا ۲۹ اسفندماه پارسال ادامه یافت و هنوز هم ادامه دارد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی ادامه می دهد: در مورد احتکار، چه کالاهای اساسی و چه خودرو باشد، گله‌مند هستم و باید در این بخش با متخلفان برخوردهای قاطع‌تری انجام ‌شود.

ضرورت رفع معضل خودروهای شوتی

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در ادامه در پاسخ به سئوالی درباره راهکارهای پلیس برای کاهش مخاطرات خودروهای شوتی در مناطق مستعد قاچاق تأکید می‌کند: در این باره ابتدا باید به علل و عوامل شکل‌گیری معضل خودروهای شوتی اشاره کنم.

خودروهای شوتی معلول ورود بی‌رویه کالاهای قاچاق هم از مبادی رسمی و هم از مبادی غیررسمی است که از کشورهای همسایه و بعضاً از چین به سواحل و بنادر و در بعضی از موارد به بعضی از شهرهای غربی کشورمان وارد می‌شوند.

وی با بیان این که عامل شکل‌گیری خودروهای شوتی وفور کالاهای قاچاق در این نقاط است که در شهرهای مرزی و بنادر دپو می‌شود و طبیعتاً باید به عمق کشور انتقال یابد، تأکید می‌کند: چون این کالاها به‌طور غیرقانونی وارد کشور و شهرهای مرزی شده‌اند، پس به‌طور غیرقانونی هم باید به عمق کشور و شهرهایی مانند تهران و سایر کلانشهرها که خاستگاه این کالاها هستند، برسد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی کشور ادامه می‌دهد: ما برخورد همه‌جانبه‌ای را طی سال‌های گذشته و به‌ویژه در سال ۱۴۰۲ داشتیم، اما متأسفانه تعداد این خودروها سالانه رو به افزایش است.

رحیمی تأکید می‌کند: بخش دیگر، آسیب رسیدن به اقتصاد کشور است که حجم قابل توجهی از کالاهای قاچاق به‌وسیله این خودروها به عمق کشور منتقل می‌شود که مغایر قانون است.

حمایت برخی مسئولان از پدیده خودروهای شوتی!

سردار رحیمی همچنین می‌گوید: با صراحت باید بگویم که با وجود چنین خسارت‌ها و آسیب‌هایی که کشور و اقتصادمان متحمل می‌شود، برخی افرادی که مسئولیت‌های دولتی هم دارند، به‌طور رسمی و علنی در حال دفاع کردن از خودروهای شوتی هستند.

وی از برخورد بسیار ضعیف قانونی با این قبیل مجرمان و متخلفان به عنوان نکته دیگر یاد می‌کند و می‌افزاید: در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بر اثر رفتارهای خارج از عرف و غیرقانونی رانندگان خودروهای شوتی، ۱۲۲۴ هموطن جان خود را از دست دادند و بالغ بر ۱۶۰۰ نفر هم مجروح و مصدوم شدند که بسیاری از این ها ممکن است برای همیشه زمینگیر شوند و این اعداد بسیار قابل توجه و تأمل است، و از اینرو این دوستان باید رفتارهای غلط خود را کنار بگذارند.

سردار رحیمی از متوقف کردن ۲۴ هزار خودروی شوتی در سال گذشته خبر می‌دهد و این که افزایش ۵۰ درصدی نسبت به سال پیش از آن داشته و نگران‌کننده است.

استان‌های با بیشترین قاچاق کالا

رحیمی همچنین درباره استان‌های با بیشترین قاچاق کالا می‌گوید: باید استان‌ها را به ۲ گروه تقسیم کنیم؛ یک گروه استان‌هایی که مبداء قاچاق هستند که طبیعتاً شامل استان‌های جنوبی مانند بوشهر، هرمزگان، خوزستان و بخشی از سیستان و بلوچستان به صورت عمده و همچنین استان‌های کردستان و آذربایجان غربی با کولبری، جزو استان‌های مهم شکل‌گیری شبکه‌ها و کاروان‌های قاچاق کالا هستند و در عمق کشور هم بیشترین کالاهای قاچاق در تهران بزرگ و استان‌های اصفهان و البرز انبار می‌شود و از آنجا به سایر نقاط کشور انتقال می‌یابد ،البته برنامه های جامعی برای مقابله با این معضل اعم از پیش از ورود،در مرزها، کنترل محورهای مواصلاتی،انبارها و سرانجام واحدهای صنفی، پاساژها و مغازه‌هایی که کالاهای قاچاق به مردم عرضه می‌شود را در دستور کار داریم.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • حمایت سازمان فناوری اطلاعات از سکو‌ها و کسب و کار‌های اقتصاد دیجیتال
  • حل مشکل آلودگی هوای اراک نیاز به حمایت صنایع دارد
  • رادان: پروژه اندلوسی کردن ایران را دارند | حجاب را بگیرند، وطن و دین هم نیست می‌شود | درد بی‌حجابان اقتصاد نیست | آن‌ها که مشکل اقتصادی دارند پشت دولتند
  • رادان: پروژه اندلوسی کردن ایران را دارند | حجاب را بگیرند، وطن و دین هم نیست می‌شود | درد بی‌حجابان اقتصاد نیست | آن‌ها که مشکل اقتصادی دارند پشت این دولتند
  • رادان: حجاب را بگیرند، وطن و دین هم نیست می‌شود | درد بی‌حجابان اقتصاد نیست | آن‌ها که مشکل اقتصادی دارند پشت این دولتند
  • ۷۰۰ نفر بیمه شده قالی بافی در سرپل ذهاب فعالیت دارد
  • کشف محموله ۵ میلیارد ریالی قاچاق در خشکبیجار
  • رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا: ۲۶۵۰۰ خودرو در انبارهای غیررسمی پیدا کردیم / مسئولان از خودروهای شوتی حمایت می‌کنند
  • پیام کرمان آیدکس، آغاز گذر از اقتصاد مبتنی بر منابع به اقتصاد مبتنی بر دانش است
  • نامه‌ای که دردسرساز شده است؛ باشگاه استقلال به دنبال گرفتن امضا از بازیکنان در تعطیلات