Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان هایباشگاه خبرنگاران جوانازساری، محمد محمدپورعمران رییس سازمان صنعت، معدن وتجارت مازندران از اختصاص ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای تکمیل طرح‌های بالای ۶۰ درصد پیشرفت و نوسازی و واحد‌های تولیدی وصنعتی استان در قالب بسته‌های رونق تولید خبر داد.


وی افزود: ۱۰ هزار میلیارد تومان ازاین تسهیلات بسته رونق تولید برای سرمایه درگردش واحد‌های تولیدی و ۱۰ هزار میلیارد تومان دیگر نیز برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام که پیشرفت کاری بیش از ۶۰ درصد دارند، برای بهره برداری اختصاص داده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس سازمان صنعت، معدن وتجارت مازندران گفت: امیدواریم تا پایان امسال حدود ۳۵۰ واحد تولیدی وصنعتی نیمه کاره وبا پیشرفت حدود ۶۰ درصد درمازندران بهره برداری شود.


محمدپور افزود: امسال برای نخستین بار نیز حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان برای نوسازی وبازسازی واحد‌های تولیدی با هدف استانداردسازی وبکارگیری ماشین آلات پشرفته با رویکرد عرضه محصولات صادرات محور پرداخت خواهد شد.


وی سهم هر واحد در قالب طرح بازسازی و نوسازی واحد‌های تولیدی را در واحد‌های کوچک ومتوسط حدود یک میلیارد تومان اعلام کرد وگفت: میزان تسهیلات پرداختی به واحد‌های بزرگ تولیدی وصنعتی نیز تا سقف ۱۵ میلیارد تومان است.


وی افزود: با تصمیم وتشخیص کارگروه تسهیل استان، سقف تسهیلات با توجه به ارائه طرح‌های توجیهی قابل افزایش است.


وی گفت: برای نوسازی وبهسازی معادن استان امسال نیز پرداخت تسهیلات از محل بسته رونق تولید برای نخستین بار پیش بینی شده است.


رییس سازمان صنعت، معدن وتجارت مازندران، با بیان اینکه تاکنون صاحبان حدود ۴۰۰ واحد تولیدی وصنعتی استان برای برخورداری از تسهیلات بسته رونق در سامانه بهین یاب نام نویسی کردند، افزود: این ثبت نام همچنان ادامه دارد و همه واحد‌های تولیدی والبته واحد‌هایی که فقط و واقعا مشکل مالی دارند، می‌توانند با دریافت این تسهیلات از بحران و رکود خارج شوند.

محمدپور افزود: واحد‌های تولیدی وصنعتی که مشکل شان در ضعف در بازاریابی، فروش، مدیریت ویا عدم بکارگیری فناوری‌های به روز در فرایند تولید هست، نمی‌توانند ازاین تسهیلات بهره‌مند شوند.


رییس سازمان صنعت، معدن وتجارت مازندران، با بیان اینکه پارسال حدود ۱۱۰۰ واحد تولیدی وصنعتی استان از تسهیلات ویژه رونق تولید دولت بهره‌مند شدند، سهم استان از این تسهیلات را بیش از ۸۸۰ میلیارد تومان اعلام کرد.


وی گفت: پرداخت تسهیلات حمایتی دولت بسته رونق تولید در کل کشور به واحد‌های دارای مشکل تولید باعث رشد ۱۰ درصدی صنعت کشور وخارج شدن بسیاری از این واحد‌ها از رکود شده است.


انتهای پیام/آ


نجات صنعت مازندران با ترزیق اعتبار بسته حمایت تولید

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۹۹۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی

به گزارش تابناک اقتصادی؛ رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با تأکید بر اهمیت ساماندهی مسائل اقتصادی در برنامه‌های اساسی کشور، گفت: شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»، مسئولیت و تکلیف بزرگی برای بخش خصوصی و بخش دولتی است و ما همگی باید در کنار هم تلاش کنیم تا مشکلات موجود رفع شود، گرچه حل برخی مسائل برای واحدهای تبدیل تولیدی تبدیل به رؤیا شده است.

صمد حسن‌زاده در صد و دومین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان آذربایجان شرقی که با حضور اعضای کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی، برگزار شد، افزود: اتاق ایران، یک بسته کارشناسی‌شده در زمینه رفع مسائل ارزی و پولی برای ارائه به دولت تدوین کرده که در آن، راهکارهای پیشنهادی بخش خصوصی به‌صورت مفصل اعلام شده است.

حسن‌زاده با تأکید بر لزوم تأمین نقدینگی برای فعالیت واحدهای تولیدی، گفت: مدیران بانک‌ها دلیل کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی را الزام دولت به اعطای وام‌های تکلیفی از جمله وام مسکن، ازدواج، فرزند آوری و... اعلام می‌کنند.

وی با اشاره به افزایش نرخ بهره‌های بانکی که به‌منظور کنترل نقدینگی انجام شده بود، گفت: با این نرخ هیچ‌گونه ظرفیت و امکانی برای توسعه وجود ندارد.

 

دیگر خبرها

  • رفع موانع تولید در راستای تحقق شعارسال
  • آغاز کار رویداد صدرا در دانشگاه آزاد خرم‌آباد با حضور ۳۰ واحد تولیدی
  • برگزاری رویداد صدرا در دانشگاه آزاد خرم‌آباد با بیش از ۳۰ واحد تولیدی و صنعتی
  • ایجاد یک میلیون ظرفیت تولید موتورهای فوق کم‌مصرف با ارائه تسهیلات ۸۰۰ میلیاردی
  • وزیر صمت: مشکل اصلی صنعتگران تحریم نیست، تنوع نرخ ارز ام الفساد است
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • سیب و زنجیره تولید وابسته به آن از ویژگی‌های منحصر به فرد سمیرم است
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • تلفیق هنر دست و صنعت
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم