Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سفير سابق ايران در استراليا و مکزيک با بيان اينکه تفکر "دوستي آمريکا مشکل گشا است" انديشه غلط و خطرناکي است گفت: آمريکا براي هيچ کشوري حتي کشورهاي دوستدارش هم گره‌گشا نبوده است. به گزارش خبرگزاري تسنيم از اراک، محمدحسن قديري ابيانه ظهر امروز در همايش وقف و رسانه استان مرکزي با اشاره به مشکلات کشور اظهار داشت: همه افراد در اين فکرند که چرا با توجه به اينکه ايران يک کشور ثروتمند و نفت‌خيز است اما با مشکلات مالي و مسکن و غيره روبه‌رو‌ست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدير انجمن نخبگان جهان اسلام تصريح کرد: در سال گذشته درآمد نفتي 70 هزار ميليارد تومان و در ازاي هر نفر 73 هزار تومان در ماه بود پس در نتيجه اين توهم نفتي نتيجه ايجاد باور‌هاي غلط در ذهن مردم را به دنبال دارد که تصور مي‌کنند تامين نياز‌هاي مردم با دولت است و با منابع نفتي تمام مشکلات مردم جبران مي‌شود.
قديري ابيانه بيان کرد: در حقيقت دولت با اين درآمد‌هاي اندک نمي‌تواند حتي حقوق کارکنان خود را پرداخت کند تا اينکه بخواهد قدمي در برطرف کردن مشکلات مردم بردارد و لازم به ذکر است که دولت 700 هزار ميليارد تومان بدهي دارد که اين بدهي به تعبيري در ازاي هر خانواده چهار نفره برابر 35 ميليون تومان بوده است.
سفير سابق ايران در استراليا و مکزيک بيان کرد: دولت براي جبران کمبودهاي مالي به استقراض روي آورده ‌تا جايي که ابتداي امسال 70 هزار ميليارد تومان استقراض کرده ‌که البته اين مبلغ هم اکنون بيشتر شده است، گفت: اين مبلغ برابر با 10 سال درآمد نفتي کشور است و اگر بخواهيم اين مبلغ را بين هر خانواده با متوسط تعداد اعضاي چهار نفر تقسيم کنيم دولت به هر خانواده 35 ميليون تومان بدهکار است.
وي ادامه داد: اينکه ملت دچار تنبلي اجتماعي شوند و از دولت توقع داشته باشند که نياز‌هاي آن‌ها را برطرف کند شايسته کشور و مردم عزيز ما نيست، در کشور ما ميانگين ساعت کاري مفيد در ادارات دولتي 22 دقيقه در روز است در حالي که همين ميانگين در کره جنوبي 9 ساعت در روز رقم خورده است.
قديري ابيانه عنوان کرد: بر اساس آمار منتشر شده ساعت مفيد يک کارمند در ايران 22 دقيقه در روز است در حالي که اين آمار در کشورهاي مختلف از جمله کره حدود 9.5 ساعت در روز است و عملکرد يک کارمند کره جنوبي برابر با عملکرد 26 ساله يک کارمند ايراني است، در صورتي که مردم به توانمندي خود توجه و تکيه داشته باشد و دولت نيز از امکانات و منابع به درستي استفاده کند مي توان شاهد پيشرفت هاي ويژه در بخش هاي مختلف بود.
اگر دوستي با آمريکا گره باز مي‌کرد براي پاکستان و مصر گره‌گشا بود
سفير سابق ايران در استراليا و مکزيک عنوان کرد: توقع ما از دولت بايد در حد امکاناتش باشد و نبايد تمام نگاه‌ها به دست دولت و دولتمردان باشد که مشکلات را برطرف کنند بلکه مردم بايد تلاش کنند خود نيازهايشان را برطرف کرده و با هم و در کنار هم مشارکت داشته باشند چون هرجا و هر لحظه که مردم مشارکت داشته‌اند ما موفق بوده‌ايم.
قديري ابيانه خاطرنشان کرد: اين تصورات سبب شده که تمام بخش‌هاي سياسي کشور در محور توزيع ثروت و نه توليد ثروت گردش داشته باشند.
وي اضافه کرد: اين انديشه که دوستي با آمريکا معضلات و مشکلات را برطرف مي‌کند کاملا اشتباه است چون اگر دوستي با آمريکا گره باز مي‌کرد براي پاکستان و مصر هم گره‌گشا بود نه اينکه اين دو کشور با مشکل فقر روبه‌رو هستند پس در مي‌يابيم که آمريکا تنها به دنبال دزدي و چپاول ملت‌ها است و دوستي با آمريکا مشکلي را برطرف نمي‌کند.
مدير انجمن نخبگان جهان اسلام تصريح کرد: نگاه دست بگير داشتن و طلبکار بودن در ايران فراگير شده و در دعاها و مداحي‌هاي ما هم باب شده که به جاي طلب ياري از ائمه با نام گدايي با آن‌ها مناجات مي‌کنند.
قديري ابيانه بيان کرد: وقف قول به امامان معصوم و خدا نيست بلکه عمل است و تنها براي نسل حاضر اين کار را نکرده و براي آيندگان هم اين اقدام را انجام داده است و مي‌توان گفت که وقف بالاترين مظهر کار خيريه است.
وقف، صدقه جاري است
وي ادامه داد: وقف، صدقه جاري است که همواره در اديان الهي و به‌ويژه دين مبين اسلام بسيار تاکيد شده است، حضرت رسول اکرم(ص) و اهل بيت(ع) مطهر ايشان نخستين واقفان جهان اسلام ناميده شده‌اند.
سفير سابق ايران در استراليا و مکزيک عنوان کرد: وقف مسئله‌اي است که علاوه‌بر اين دنيا در دنياي آخرت هم همراه ما است و بايد حرکتي انجام شود که وقف تنها مربوط به ثروتمندان نباشد و همه در آن مشارکت داشته باشند.
قديري ابيانه خاطرنشان کرد: پيشنهاد من به سازمان اوقاف اين است که پروژه‌هايي را شناسايي و با کمک رسانه‌ها به مردم معرفي کند تا مردم همانند اوراق مشارکتي که براي بيمارستان آ
آيت‌الله خوانساري خريداري کردند در ديگر پروژه‌ها هم مشارکت داشته باشند.
وي اضافه کرد: ترويج جهاني اسلام بايد يکي از اهداف اصلي ما و به‌ويژه اوقاف در وقف کتاب باشد که با مطالعه و تفکر مي‌توان به آن دست پيدا کرد و بايد به گونه‌اي رفتار کرد که هر شخص غيرمسلماني که وارد کشور ما مي‌شود مسلمان از اين کشور خارج شود و اگر اين اتفاق رخ ندهد به اين معناست که ما کم کاري کرده‌ايم.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۴۳۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوتین به‌عنوان رئیس‌جمهور سوگند یاد کرد/ استعفای دولت روسیه

رئیس‌جمهور روسیه در مراسم تحلیف خود، ضمن قدردانی از مردم کشورش برای اعتماد و حمایت از خود، تاکید کرد که همچون گذشته با تمام توان از منافع و امنیت روسیه دفاع کرده و به مردم آن خدمت کند و دولت روسیه نیز استعفا داد تا بعداً کابینه جدید تشکیل شود. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، ولادیمیر پوتین امروز، سه شنبه، در مراسم تحلیف خود در کاخ کرملین، بار دیگر  به عنوان رئیس جمهور روسیه سوگند یاد کرد.

وی گفت: «من در هنگام اجرای اختیارات رئیس جمهور فدراسیون روسیه، سوگند یاد می‌کنم که به حقوق و آزادی‌ انسانها و شهروندان روس احترام بگذارم و از آنها محافظت کنم، قانون اساسی را رعایت و از آن دفاع کنم و از حاکمیت و استقلال، امنیت و تمامیت  کشور حمایت و صادقانه برای رفاه مردم روسیه خدمت کنم.»

پوتین پس از ادای سوگند، رسما دوره جدید ریاست جمهوری خود را آغاز کرد. پس از آن سرود ملی روسیه در سالن پخش شد.

قدردانی پوتین از شهروندان روسیه در تمام مناطق این کشور 

ولادیمیر پوتین در مراسم تحلیف خود، بار دیگر  از تمامی شهروندان روس در  سراسر مناطق کشور به خاطر اعتماد و حمایت از او قدردانی کرد.  او گفت: «می‌خواهم صمیمانه از شهروندان روسیه در تمام مناطق کشورمان، ساکنان سرزمین‌های تاریخی ما که از حق همراهی با وطن دفاع کردند، تشکر کنم. من در برابر قهرمانان کشور و شرکت کنندگان در عملیات نظامی ویژه، همه کسانی که برای میهن می جنگند، سر تعظیم فرود می‌آورم.»

پوتین از اعتماد و حمایت مردم روسیه تشکر کرد و تاکید کرد که با تمام توان از روسیه دفاع کرده و به مردم آن خدمت کند. وی افزود: «این همان چیزی است که معنا و محتوای کار من در سال‌های گذشته را مشخص می‌کند و من به شما اطمینان می‌دهم که در آینده نیز منافع و امنیت روسیه برای من بالاتر از همه چیز خواهد بود.»

پوتین با تاکیدبر اینکه مردم روسیه همواره سرنوشت کشور را خود تعیین کرده و خواهند کرد، افزود: «ما مردمی متحد و بزرگ هستیم و همه در کنار یکدیگر پیروز خواهیم شد.»

وعده پوتین برای ادامه کار در جهت ایجاد  جهان چندقطبی

ولادیمیر پوتین همچنین قول داد که به تلاش در جهت ایجاد یک نظم جهانی چندقطبی ادامه دهد. وی تاکید کرد: «ما به همراه شرکای خود در همگرایی اوراسیایی، با سایر مراکز توسعه مستقل، به کار برای تشکیل یک نظم جهانی چند قطبی، یک سیستم امنیتی برابر و غیرقابل تقسیم ادامه خواهیم داد.»

رئیس جمهور افزود که در دنیایی که به سرعت در حال تغییر است، باید خودکفا و رقابتی بود تا افق‌های جدیدی به روی روسیه باز  شود. او ادامه داد که دولت و نظام سیاسی کشور باید قوی و کاملاً در برابر هر گونه چالش و تهدید مقاوم باشد.

دولت روسیه استعفا داد

دولت روسیه نیز امروز سه شنبه پس از مراسم تحلیف ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه استعفا داد. هیئت وزیران در بیانیه‌ای اعلام کرد :«دولت با پیروی از هنجارهای قانونی و قانون اساسی فدرال، اختیارات خود را به رئیس جمهور تازه منتخب روسیه واگذار  می‌کند. دستوری در این خصوص امضا شده است.»

یادآوری شده که روند تشکیل دولت جدید با انتصاب رئیس کابینه آغاز می‌شود. فرمانی در این باره توسط رئیس جمهور پس از تأیید نامزدی فرد مورد نظر توسط دومای دولتی امضا خواهد شد. رئیس دولت ظرف یک هفته پس از انتصاب خود، پیشنهادهایی در مورد ساختار دستگاه های اجرایی فدرال به رئیس جمهور ارائه خواهد کرد.  در عین حال، وزرای کابینه سابق و معاونان نخست وزیر، بعنوان مجری موقت امور به انجام وظایف خود ادامه خواهند داد.

ولادیمیر پوتین با کسب 87.28 درصد آرا در انتخابات ریاست جمهوری روسیه پیروز شد. رای گیری اصلی در سراسر روسیه طی سه روز - از 15 تا 17 مارس - برگزار شد. مشارکت کلی مردم روسیه در این انتخابات 77.44 درصد بود که طبق اطلاعات کمیسیون مرکزی انتخابات، این رقم یک رکورد در تاریخ معاصر کشور است.

پسکوف: غرب تلاش‌ها برای مداخله در انتخابات روسیه را افزایش خواهد دادپوتین در پاسخ به توهین همتای آمریکایی: همان‌طور که قبلاً گفتم بایدن برای روسیه بهتر استچرا پوتین با شرکت در انتخابات ریاست‌جمهوری روسیه موافقت کرد؟

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بارش‌های خطرناک در راه ایران؛ مسافران شمال مراقب ریزش کوه‌ها باشند
  • دستور ویژه رئیس‌جمهور برای حل مشکل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری
  • پزشکیان: در درمان بیماری‌های خاص مانده‌ایم! /دولت رئیسی، قانون در مورد بیماری‌های صعب‌العلاج اجرا نمی‌کند
  • گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان فعلا در دستورکار نیست
  • تدوین اصول سه گانه در روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور
  • تعداد بمب‌های منفجر نشده در غزه،‌ از زمان جنگ جهانی دوم بی‌سابقه است/ میزان آوارها در نوار غزه بیش از خرابی‌های ایجاد شده در اوکراین است/ ارتش با نتانیاهو در مورد اهداف جنگ اختلاف دارد/ پلیس آمریکا تاکنون ۲۰۰۰ دانشجو را به جرم حمایت مردم غزه دستگیر کرده ا
  • ایلان ماسک: آمریکا در حال انقراض! کاهش نرخ زاد و ولد خطرناک‌تر از گرمایش جهانی است
  • پوتین به‌عنوان رئیس‌جمهور سوگند یاد کرد/ استعفای دولت روسیه
  • ماسک: تا زمانی که مشکل بدهی آمریکا حل نشود، دلار ارزشی ندارد
  • مقامات آمریکا اعتقاد عملی به حقوق بشر ندارند