Web Analytics Made Easy - Statcounter

قدس آنلاین – وحید اکرمی: یک کامیوندار معترض در گفتگو با خبرنگار قدس آنلاین اعلام کرد: کامیونداران به گرانی قطعات یدکی وخدمات اعتراض دارند ولی دولتمردان میتوانند با نظارت بیشتر بر دلالهاو واسطه ها زمینه عدالت درکرایه حمل را فراهم کنند چرا که اکنون بیشتر از کامیونداران نصیب شرکتهای باربری میشود.

چند روزی می شود که از اعتراض کامیونداران در خراسان رضوی گذشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش قیمت برخی کالاها و خدمات مرتبط با بخش حمل و نقل جاده ای باعث شد که کامیونداران ثابت ماندن قیمت کرایه ها را مطرح و به آن اعتراض کنند. اما این تنها دلیل اعتراضات اخیر کامیونداران نبوده و آنها مشکلات دیگری از جمله "بالا بودن نرخ کمیسیون در شرکت های حمل و نقل" را نیز عنوان کرده و خواستار نظارت بیشتر مدیران دولتی بر این قسمت شده اند.

***اززندگی میزنیم تا چرخ بچرخد

یک کامیوندار معترض در گفتگو با خبرنگار قدس آنلاین اعلام کرد: مدتهاست که نرخ بسیاری از اقلام و کالاهایی که به بخش حمل و نقل جاده ای مرتبط می شود در حال افزایش است. به عنوان مثال در چند ماه گذشته قیمت لاستیک بسیار بالا رفته است اما دولت به ما اجازه افزایش نرخ کرایه ها را نمی دهد.

وی در جواب خبرنگار ما که پرسید این افزایش قیمت در اکثر بخشها اتفاق می افتد و برای قشرهای مختلف جامعه قابل لمس است، اما چرا صنف رانندگان جاده بسیار معترض هستند گفت: وقتی یک بازاری با افزایش قیمت کالاها مواجه می شود برای جلوگیری از وارد شدن ضرر و زیان، او هم مقداری جنس خود را گران می کند و گران تر می فروشد. اما ما مانند افرادی که حقوق ثابت دارند فقط مجبوریم افزایش قیمتها را مشاهده کنیم و از خرج و مخارج ضروری زندگی بزنیم تا بتوانیم مشکلات را مدیرت کنیم.

***کارمندان استهلاک ندارند

او در پاسخ به این سوال که تعداد زیادی از افراد جامعه کارمند هستند و حقوق ثابتی دارند و مشکل مشابه شما را دارند گفت: قسمتی که شرایط ما را از وضعیت کارمندی متفاوت می کند اینست که ما برای انجام کارمان مجبوریم برای استهلاک وسیله نقلیه و خرید لوازم مورد نیاز نیز هزینه های زیادی انجام دهیم اما کارمندان تقریبا از این بابت هزینه ای را متقبل نمی شوند. افزایش هزینه های جاری زندگی و هزینه هایی که در حین کار صورت می پذیرد و ثبات قیمت کرایه های دریافتی باعث می شود که فشار مضاعفی بر این قشر زحمت کش وارد شود.

***70درصد کرایه درجیب باربری

وی در پاسخ به این سوال که اخیرا مصوب شده است که نرخ کرایه ها در بخش حمل و نقل جاده ای نیز ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش پیدا کند گفت: تنها مشکل کامیونداران موضوع کرایه نیست. حتی ما کامیونداران راضی هستیم که نرخ کرایه هیچ افزایشی پیدا نکند و همان نرخ قبل بماند اما پولی که به طور قانونی به ما تعلق می گیرد تمام و کمال پرداخت شود. مشکل مهم صنف ما این است که هیچ نظارت دقیقی بر میزان کمیسیون دریافتی شرکت های حمل و نقل وجود ندارد. مطابق قانون این شرکت ها باید حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد قیمت کل را حق کمیسیون بردارند اما در عمل چیزی در حدود ۵۰ درصد و حتی گاهی اوقات تا حدود ۷۰ درصد کرایه را به عنوان حق کمیسیون برمی دارند.

روش کار آنها به این گونه است که ابتدا باری را معرفی می کنند و مثلا می گویند فلان بار را از مشهد به تهران منتقل و در قبال آن ۵۰۰ هزار تومان کرایه دریافت کنید. من هم به عنوان راننده بار را به تهران می برم اما هنگام تحویل و مشاهده بارنامه می بینم که در آن مبلغ یک میلیون و دویست هزار تومان قید شده که ۷۰۰ هزار تومان آن را شرکت حمل و نقل به عنوان کمیسیون برداشته است. او می گوید اگر دولت نظارت کافی بر این بخش داشته باشد و شرکت ها مطابق قانون ۱۰ تا ۱۵ درصد کل مبلغ را از بارنامه کسر کنند آنوقت حتی نیازی به افزایش قیمت کرایه ها نیست و همین مبلغ کنونی هم جوابگوی هزینه های ما خواهد بود.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اعتراض کامیون داران انجمن صنفی کامیون داران حق کمیسیون شرکت های حمل و نقل جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۵۷۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله رژیم صهیونیستی به رفح قیمت نفت را افزایش داد

حمله رژیم صهیونیستی به رفح در نوار غزه سبب افزایش قیمت نفت در معامله‌های روز سه‌شنبه شد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، حمله رژیم صهیونیستی به گذرگاه رفح در نوار غزه و ایجاد ابهام در مذاکرات آتش‌بس در این منطقه سبب شد به‌دلیل تداوم نگرانی‌ها درباره تنش‌ها در خارومیانه و خطر محدودیت عرضه از این منطقه، قیمت نفت روز سه‌شنبه (۱۸ اردیبهشت‌) افزایش یابد.

قیمت معامله‌های آتی نفت خام شاخص برنت دریای شمال روز سه‌شنبه تا ساعت ۸ و ۱۰ دقیقه به وقت گرینویچ با ۲۱ سنت یا ۰.۳درصد افزایش به ۸۳ دلار و ۵۴ سنت برای هر بشکه رسید.

در همین حال، نفت خام شاخص وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) روز سه‌شنبه با یک سنت افزایش با قیمت ۷۸ دلار و ۴۹ سنت برای هر بشکه معامله شد.

تاماس وارگا از شرکت واسطه نفتی پی‌وی‌ام گفت: آتش‌بس در ابهام باقی می‌ماند و حتی اگر توافق آتش‌بس هم حاصل شود، این دغدغه همچنان وجود دارد که آیا حمله‌های حوثی‌ها در دریای سرخ متوقف و کانال سوئز بازگشایی می‌شود و خطر کشتیرانی در سراسر این منطقه به‌طور قابل‌ توجهی کاهش می‌یابد؟

قیمت نفت خام در معامله‌های روز دوشنبه (۱۷ اردیبهشت‌) افزایش یافت و کاهش هفته گذشته را تا حدودی معکوس کرد. معامله‌های هر دو نوع نفت خام شاخص، بیشترین کاهش هفتگی خود را در سه ماه گذشته به ثبت رساندند، زیرا تمرکز بازار بر داده‌های ضعیف اشتغال در ایالات‌متحده و زمان‌بندی احتمالی کاهش نرخ بهره بانک فدرال رزرو آمریکا معطوف شده بود.

ییپ جون رانگ، استراتژیست بازار در مؤسسه آی‌جی، گفت: افزایش قیمت نفت در معامله‌های روز سه‌شنبه بازتاب برخی موانع موجود در مذاکرات آتش‌بس بین رژیم صهیونستی و حماس است که سبب می‌شود قیمت‌گذاری فعالان بازار براساس تنش‌های ژئوپلیتیکی مدت بیشتری طول بکشد.

افزون بر تنش‌های خاورمیانه، گزارش‌های تازه درباره ذخیره‌سازی ایالات‌متحده هم در کانون توجه قرار خواهد گرفت.

براساس نظرسنجی رویترز، پیش‌بینی می‌شد ذخیره‌سازی نفت خام و فرآورده‌های نفتی ایالات‌متحده هفته گذشته کاهش یابد. تحلیلگران هم پیش‌بینی می‌کنند ذخیره‌سازی نفت خام آمریکا در هفته منتهی به سوم ماه مه (جمعه، ۱۴ اردیبهشت‌) حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه کاهش یابد.

در همین حال، اقدام عربستان سعودی برای افزایش قیمت‌های رسمی فروش نفت خام برای عرضه به مشتریان آسیایی، شمال غرب اروپا و مدیترانه در ماه ژوئن سبب افزایش قیمت‌ها شد که نشان‌دهنده افزایش تقاضای نفت در تابستان امسال خواهد بود.

دیگر خبرها

  • چرا تعداد خانه‌های خالی در ژاپن رو به افزایش است
  • اقتصاد جهانی بی رمق می شود!
  • قیمت طلا به ۲۳۱۷ دلار رسید
  • حمله رژیم صهیونیستی به رفح قیمت نفت را افزایش داد
  • بنگاه‌های اقتصادی چشم انتظار حل مشکل مواد اولیه هستند
  • دست کوتاه تولیدکنندگان در تامین مواد اولیه/ راه پر پیچ و خم است!
  • قیمت نفت صعودی شد
  • راه‌اندازی سیستم پرداخت بدون تماس در حمل‌ونقل عمومی آتن
  • تشکیل شرکتهای واسطه برای جذب سرمایه خارجی قانونی شد
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد