Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسجد جامع مسعودیه به اندازه نامش وسیع و پر برنامه است و توانسته جامعیت خوبی در اجرای برنامه‌های مختلف در سطح شهرک مسعودیه تهران داشته باشد.

خبرگزاری شبستان، گروه مسجد و کانون‌های مساجد: ساخت شهرک ها بدون درنظر گرفتن مراکز فرهنگی، علمی و ورزشی، امری رایج در کشور است که اتفاقا طی سالیان اخیر نیز شدت گرفته است، موضوعی که اصلا زیبنده نظام جمهوری اسلامی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در واقع ماجرای شهرک‌ های بدون مراکز مورد نیاز شهروندان گویا هیچ گاه پایانی ندارد. خبرنگار ما پیش از این از شهرک شاهد شهریار گفته بود که چند سال پیش توسط تعاونی مسکن بنیاد شهید تهران ساخته شد اما خبر از مسجد و مراکز تفریحی و خدماتی در آن نبود(شهرک شاهد «مسجد» ندارد؛ http://shabestan.ir/detail/News/579780).

 

در این میان اما، هستند شهرک هایی که بنیانگذارانشان از ابتدا به فکر معنویت، ورزش، تفریح و  در یک کلام، تغذیه روح رو روان ساکنان آن بودند. شهرک مسعودیه تهران یکی از نمونه های برجسته این مورد است که فراوانی مسجد و سایر مراکز دینی و فرهنگی در آن زبانزد است.

 

اولین مسجدی که در این شهرک ساخته شد مسجد جامع مسعودیه نام گرفت و در سال 1358 با حضور حجت ‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود مرعشی نجفی، مدیر کتابخانه و فرزند ارشد ‌آیت ‌الله العظمی سید شهاب ‌الدین مرعشی نجفی گشایش یافت و از همان زمان این مسجد شد پایگاه دین داری و مرجعیت در شهرک مسعودیه.

 

 

 

این مسجد از بدو تاسیس تاکنون تنها یک امام جماعت داشته است: حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین بحری خراسانی. وی متولد اردیبهشت ‌ماه 1327 در شهر قائنات است که پس از موفقیت در تحصیلات ابتدایی در مدارس کلاسیک، وارد حوزه علمیه میرزاجعفر شهر مشهد شد.

 

بحری خراسانی در ادامه برای تحصیل عازم نجف اشرف شد و در کلاس درس آیات استادان نام آشنای این حوزه همچون امام خمینی (ره) و سید محمود حسینی شاهرودی شرکت کرد.

 

برگردیم سراغ مسجد جامع مسعودیه؛ عرق سازندگان این خانه خدا خشک نشده بود که صدام حسین به نمایندگی از دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران به مرزهای جنوبی کشورمان حمله ور شد و به این صورت، نقش آفرینی این مسجد در دفاع هشت ساله ملت ایران، در بوته آزمایش گذاشته شد. به گفته بحری خراسانی کمک های زیادی از سوی اهالی این مسجد و مردم شهرک مسعودیه روانه جبهه ها می شد.

 

مهم ترین سند در اهمیت مسجد جامع مسعودیه در دوره دفاع مقدس، تابلویی است مزین به نام و تصویر زیبای شهدا در حیاط این مسجد. جوانان و میانسالانی که در دفاع از دین، ناموس و میهن از جان گذشتند. اینها رفتند تا دین و قرآن و مسجد بمانند.

 

در همان دوره جنگ تحمیلی بود که اهالی این مسجد تصمیم گرفتند دست به کار شده و با راه اندازی کتابخانه ای به فکر تقویت بنیان های اعتقادی و گسترش دانش عمومی شهروندان شهرک مسعودیه افتادند. این کتابخانه اکنون با دارا بودن هزاران جلد کتاب در موضوعات مختلف همه روزه میزبان اقشار مختلف مردم به ویژه دانش آموزان و دانشجویان است. برگزاری مسابقه کتابخوانی در مناسبت های مختلف از جمله اقدامات این کتابخانه در طول سال است.

 

شهرک مسعودیه در یکی از مناطق جنوب شهر تهران که عمده ساکنان آن درآمد متوسط یا اندکی دارند واقع شده و همین تلنگری شد برای امام جماعت و اعضای هیات امنای مسجد جامع مسعودیه که آستین های همت را برای دستگیری از ایتام و نیازمندان بالا بزنند.

 

کلی شور و مشورت انجام شد تا اینکه سرانجام قرار شد صندوق قرض‌ الحسنه ای تاسیس شود و نامش یادآور ایستادگی و پامردی ملت ستمدیده و مقاوم فلسطین باشد «قدس.» این صندوق در کنار اهدای تسهیلات به عموم مردم، خدمات نقدی و غیر نقدی وسیعی در طول سال به ویژه در ماه مبارک رمضان و روزهای منتهی به عید نوروز و سال جدید خورشیدی به نیازمندان تقدیم می کند تا سفره افطاری و عیدی این افراد پر باشد از بامیه محبت و آجیل مهربانی ایرانیان.

 

از مسجدی با این همه کارهای قشنگ و رنگارنگ انتظار می رود قرآن و کلام اهل بیت (ع) را محور برنامه دهای خود قرار دهد که چنین نیز است به طوری که جلسات تفسیر قرآن و نهج‌البلاغه و کلاس اخلاق شنبه ها، دوشنبه ها و چهارشنبه ها بعد از اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء و عمدتا با سخنرانی بحری خراسانی در این مسجد برگزار می شود.

 

این مسجد که پایگاه پیوند ناگسستنی دین و سیاست است همیشه پایگاه حضور و سخنرانی برخی از شخصیت های سیاسی بسیار مشهور کشور بوده است.

 

سخن آخر اینکه مسجد جامع مسعودیه آنقدر فعال است که برای اجرای طرح های مختلف فرهنگی و اجتماعی در این منطقه ار تهران، مسئولان دستگاه های مختلف همیشه از ظرفیت این مسجد و امام جماعت آن استفاده می کنند. برای نمونه چندی پیش که قرار بود جلسه ستاد هماهنگی مراسم تدفین شهدای گمنام در منطقه 15 اجرایی شود از تنها مسجدی که دعوت به عمل آمد مسجد جامع مسعودیه بود.

 

 

پایان پیام/397

منبع: شبستان

کلیدواژه: اربعین حسینی اربعین زائران اربعین حسینی پیاده روی اربعین کانون های مساجد اربعین ۹۸ مرز بین المللی شلمچه حب الحسین یجمعنا اصفهان شهرک مسعودیه مسجد مسعودیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۹۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاروان خدمت شهرداری کرمانشاه به منطقه ۳ رسید

شهردار کرمانشاه و جمعی از معاونان و مدیران شهرداری برای ملاقات با اهالی منطقه چهار به مسجد امام صادق (ع) شهرک صادقیه رفتند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، نادر نوروزی شهردار کرمانشاه، معاونان و مدیران ستادی شهرداری کرمانشاه امروز _ دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ به دیدار اهالی شهرک صادقیه واقع در منطقه چهار در مسجد امام صادق (ع) رفتند.

۱۲۰ نفر از اهالی در این دیدار با شهردار کرمانشاه به گفت‌وگو نشسته و مشکلات خود را مطرح کردند و شهردار کرمانشاه دستورات لازم را برای رسیدگی به تقاضاهای مردمی در اسرع وقت صادر کرد.

نادر نوروزی، شهردار کرمانشاه در حاشیه این دیدار در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: برای اطلاع از وضعیت محلات شهر کرمانشاه، طبق رویه گذشته امروز توفیق پیدا کردم به همراه جمعی از مدیران شهرداری کرمانشاه برای گفت‌وگو با اهالی منطقه ۴ در مسجد امام صادق (ع) شهرک صادقیه حضور پیدا کنم و پای صحبت‌های گرم و صمیمی شهروندان بنشینم.

وی افزود: بیشتر مراجعات امروز درخواست آسفالت، مرمت و لکه‌گیری آسفالت معابر، نگهداری فضای سبز، مشکلات ساخت‌وساز و درخواست استخدام بود، مواردی که مدیران مربوط به آن در مسجد حضور داشتند در محل رسیدگی و تعدادی نیز برای بررسی بیشتر ارجاع شد.

در ادامه پژمان پژوهنده، شهردار منطقه چهار کرمانشاه به خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: امروز میزبان کاروان خدمت شهرداری کرمانشاه در منطقه بودیم و شهردار کرمانشاه برای دیدار با اهالی به همراه مدیران و معاونان در مسجد امام صادق (ع) شهرک صادقیه حضور یافتند و با ۱۲۰ نفر از مراجعان به گفت‌وگو نشستند.

وی اضافه کرد: بیشتر درخواست‌ها در مورد آسفالت معابر، تسریع در انجام معبر جدید به بلوار خلیج فارس و خروج شهرک صادقیه از بن بست، فضای سبز، پاکیزگی محلات و استخدام بود.

شهردار منطقه چهار کرمانشاه تاکید کرد: به دلیل اینکه محلات سطح منطقه چهار از بافت قدیمی شهر است مشکلات عدیده‌ای دارند که تلاش داریم به مشکلات بنا بر توان مالی شهرداری رسیدگی کنیم.

وی تصریح کرد: تعدادی از مراجعان درخواست رسیدگی در مورد تکمیل معبر جدید شهرک صادقیه به سراب قنبر و بلوار خلیج فارس را داشتند که شهردار کرمانشاه مقرر کرد از طریق مجاری قانونی ذی‌ربط رسیدگی در این زمینه صورت گیرد و همچنین تعدادی خواهان بازسازی مسجد شدن

شهردار منطقه چهار کرمانشاه با بیان اینکه شهرک صادقیه از محلات قدیمی است و در بن بست قرار دارد اما با تکمیل معبر جدید که در ادامه رینگ ترافیکی شهر کرمانشاه است، ادامه داد: تکمیل و راه‌اندازی این معبر می‌تواند نقش مهمی در ارتقای خدمت‌رسانی به شهرک را فراهم کند.

کد خبر 751109

دیگر خبرها

  • آیت‌الله اعرافی: همه دستگاه‌ها پیوست مسجدی داشته باشند
  • تصویب طرح جامع دومین شهرک مسکونی دولتی فارس
  • برگزاری همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در خراسان رضوی
  • دختربچه ۱۰ ساله همبازی‌اش را سلاخی کرد
  • مسجد یوردشاهی ارومیه مرمت و ساماندهی می شود
  • بمباران مسجدی در رفح هنگام نماز ظهر+فیلم
  • راه اندازی ۴۳۵ صندوق قرض الحسنه اشتغالزایی در البرز
  • درگذشت امام جماعت مسجدی در اندونزی هنگام نماز صبح+ فیلم
  • کاروان خدمت شهرداری کرمانشاه به منطقه ۴ رسید
  • کاروان خدمت شهرداری کرمانشاه به منطقه ۳ رسید