Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین کهگیلویه و بویراحمد به نقل از خبرگزاری بسیج کهگیلویه و بویراحمد, نشست اعضای سازمان بسیج اساتید کهگیلویه و بویراحمد با حضور داوود گودرزی دبیر قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی ، سرهنگ پاسدار جمشید ارسلان جو مسئول ستاد تخصصی بسیج اقشار سپاه فتح در یاسوج برگزار شد.
دبیر قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی در این نشست با اشاره به این فرمایش رهبر انقلاب که کشور بن بست ندارد و مسائلی دارد که راه حل عملی دارد گفت: این راه حل ها را باید اساتید دانشگاه و حوزویان استخراج کرده و در اختیار سیاستمداران قرار دهند تا مشکلات کشور مرتفع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


داوود گودرزی افزود: بسیج اساتید ضمن شناسایی مسائل و مشکلات مختلف باید ظرفیت های داخلی و تجربیات دیگر کشور ها را مورد بررسی و تحلیل قرار دهد و راهکار ارایه نماید .
رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی ابراز داشت: طرح ها و راهکارهایی که توسط بسیج اساتید و جامعه نخبگانی و علمی کشور ارائه می شود در مرکز پژوهش ها و صحن مجلس شورای اسلامی بررسی می شود و پس از تبدیل به قانون در نهایت برای اجرا به دولت اعلام خواهد شد.
وی بیان کرد: این چرخه از بسیج اساتید شروع می شود و هر استاد و نخبه ای که حرفی برای گفتن دارد در این چرخه قرار می گیرد.
گودرزی در خصوص سفر خود به استان کهگیلویه و بویراحمد و دیدار با مسئولان بسیج اساتید استان و راه اندازی قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی در این استان گفت: در این سفر تلاش کردیم که این موضوع را به دوستان منتقل کنیم که ما در مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی و قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی از ایده هایی که مشکلی از کشور حل می کند حمایت می کنیم.
مسئول ستاد تخصصی بسیج اقشار سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست بر ضرورت حل مشکلات کارخانه قند یاسوج تاکید کرد و گفت: بسیج دانشجویی و بسیج اساتید در بحث پیگیری مسائل این کارخانه طلایه دار هستند و از مسئولان مطالبه گری می کنند.
سرهنگ پاسدار جمشید ارسلان جو افزود: کارخانه قند یاسوج مربوط به بیت المال است و می طلبد که در این شرایط سخت اقتصادی وارد چرخه تولید شود و ضمن ایجاد اشتغال در کنار سایر ظرفیت ها مورد بهره برداری قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه با حضور دکتر موسایی در سازمان بسیج اساتید کهگیلویه و بویراحمد اتفاقات خوبی رقم خورده است، گفت: برگزاری وبینارهای تخصصی برای بررسی مشکلات استان و ارایه راهکار در این زمینه از جمله اقداماتی است که پویایی این سازمان را نشان می دهد.
ارسلان جو افزود: در ایام کرونا نیز بسیج اساتید استان با همکاری دانشگاه های استان در بحث تولید ماده ضدعفونی کننده و راه اندازی کارگاه های تولید ماسک نیز طلایه دار بود.
رئیس سازمان بسیج اساتید کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: برای مبارزه با مفاسد اقتصادی در سطح استان برنامه ریزی های لازم صورت گرفته و یک جلسه نیز با حضور کارشناسان برگزار شد.
دکتر امین موسایی افزود: مبارزه با فساد اقتصادی باید به صورت سیستمی صورت گیرد چرا که در نظام اسلامی فساد به اندازه ناچیز نیز زیاد است .
وی با اشاره به اینکه کارخانه قند یاسوج نماد صنعت این استان است گفت:این کارخانه در بحث تولید چغندر، تولید قند و فروش آن به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغالزایی ایجاد می کرد .
موسایی ابراز داشت: مدت زیادی است که این کارخانه تعطیل شده است که علاوه بر از بین رفتن فرصت اشتغالزایی ، آسیب های دیگری را نیز در اذهان عمومی جامعه با خود به همراه داشته است.
وی گفت: در استان کهگیلویه و بویراحمد که لفظ نازیبای محرومیت را با خود یدک می کشد، راه اندازی کارخانه قند یاسوج می تواند برای تعداد زیادی از جوانان تحصیل کرده و بیکار این استان اشتغالزایی ایجاد کند.
بازدیداز کارخانه قند یاسوج
اعضای سازمان بسیج اساتید استان در ادامه به همراه رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی و رئیس قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی از قسمت های مختلف کارخانه قند یاسوج بازدید کردند.
رئیس قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی در بازدید از کارخانه قند یاسوج نیز گفت: موضوع این کارخانه و ابعاد مختلف آن توسط بسیج اساتید و بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد دنبال شده و به جاهای خوبی رسیده است.
داوود گودرزی بیان کرد: باید مسائل و مشکلات کارخانه قند یاسوج از طریق مسئولان استانی و کشوری پیگیری و مرتفع شود تا این کارخانه فعالیت خود را آغاز کند.
وی گفت: در تلاش هستیم که بانک تجارت ( مالک اصلی کارخانه قند یاسوج  را در کشور پای کار بیاوریم و مشکلات  این کارخانه را برطرف کنیم.
گفتنی است، کارخانه قند یاسوج از دی ماه سال ۹۵، به دلیل برخی مشکلات به سرمایه‌گذار بخش خصوصی واگذار شد که در نتیجه آن کارخانه تعطیل و کارگران آن بیکار شدند.
قرار بود بعد از ابطال پرونده واگذاری غیرقانونی این واحد تولیدی به بخش خصوصی، سریعا این واحد با جذب کارگران سابق فعالیت تولیدی خود را از سر بگیرد که با وجود فشار معیشتی روی کارگران، هنوز این اتفاق عملی نشده است.
فعالیت کارخانه قند یاسوج در کهگیلویه و بویراحمد با وجود بازپس‌گیری از بخش خصوصی هنوز آغاز نشده و کارگران منتظر بازگشت به کارند.
 بازدید از تپه مالی در منطقه سروک یاسوج از دیگر نقاطی بود که رئیس مرکز پژو هش های مجلس شورای اسلامی و رئیس قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی از آن بازدید کرد.

46

کد خبر 1474358

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان کهگیلویه وبویراحمد قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس شورای اسلامی کهگیلویه و بویراحمد سازمان بسیج اساتید بسیج اساتید استان کارخانه قند یاسوج مرکز پژوهش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۶۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«علی شیرین زاد» از حوزه کرج، فردیس و اشتهارد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

*در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

فکر می‌کنم مجلس جدید مجلسی بیشتر با رویکرد انقلابی است، البته از دیگر احزاب، جریان‌ها و گرایش‌های سیاسی هم حضور دارند که تعدادشان زیاد نیست، حتی رویکرد مجلسی که در حال شکل گیری است نسبت به مجلس یازدهم نیز انقلابی‌تر است.

*مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

حوزه تخصصی و دغدغه‌های من بیشتر گرایش فرهنگی دارد زیرا فکر می‌کنم ریشه و خاستگاه بسیاری از مسائل و مشکلاتی که اکنون در کشور با آنها مواجه هستیم و بر فضای کشور حاکم هستند، حتی در حوزه اقتصاد و معیشت در فرهنگ است. فقر فرهنگی ریشه یکسری تخلفات در کشور است و باید مساله فرهنگی را حل کنیم تا مشکلات اقتصادی نیز مرتفع شوند.

بخشی از این امر در حوزه‌های اقتصادی به قوانین و خطاها و اشکالات گذشته بر می‌گردد که در آینده باید آنها را مرتفع کنیم. در حوزه‌های اقتصادی و معیشتی نیز باید برنامه‌های جدی را در مجلس شورای اسلامی پیگیری کنیم.

*اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

با توجه به مشکلات جدی موجود در حوزه انتخابیه از جمله موضوعات اقتصادی، معیشتی و اشتغال در استان البرز، فکر می‌کنم باید به سمت عضویت در کمیسیون‌هایی بروم که بتوانم در زمینه جذب بودجه تأثیرگذار باشم.

*مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

در البرز با چند چالش جدی مواجه هستیم که یکی از آنها ترکیب جمعیتی، پراکندگی، گستردگی، جغرافیا و تنوع فرهنگی است که موجب ایجاد مسائل اصلی در این استان می‌شوند که رفع مشکلات موجود مستلزم توجه بیشتر و اهمیت قائل شدن و برنامه ریزی برای موارد مذکور است.

آنچه در حوزه اقتصاد، معیشت و اشتغال در البرز با آن مواجه هستیم، مساله اشتغال نامتوازن، معلول و معیوب استان بوده و علیرغم اینکه دارای ظرفیت‌های شغلی بسیار بوده اما دو اشکال وجود دارد.

در داخل استان ظرفیت‌های شغلی وجود دارند و نیروی کاری که بتواند بکارگیری شود اما به دلایلی نمی‌تواند در آنها مستقر باشد و همچنین نیروی بیکار هم داریم اما زیرساختی که در داخل استان به آن نیاز داریم در خصوص راه و دسترسی است.

دسترسی به مراکز صنعتی و کسب و کارها در البرز به راحتی روان سازی نشده و در عین حال بیش از ۹۰ درصد نیروی کار این استان در حال رفت و آمد و تردد به تهران و اطراف آن هستند.

فکر می‌کنم بتوانیم در برنامه میان مدت سه ساله یا بلند مدت چهار یا پنج ساله بتوانیم برنامه‌ها و قوانینی را پیگیری کنیم که از طریق آنها زیرساخت‌های لازم در این زمینه فراهم شود؛ در این راستا نیازمند تبلیغات و فرهنگ سازی نیز هستیم که هدف از این امر رفع مشکلات مربوط به تأمین نیروی کار مراکز صنعتی و رفت و آمد آنها است.

باید با فرهنگ سازی و تبلیغات تلاش کنیم تا بخشی از نیروهایی که در حال رفت و آمد و تردد به تهران هستند، بپذیرند که در مراکز صنعتی و کسب و کار داخل استان مشغول به کار شوند.

کد خبر 6098587

دیگر خبرها

  • توجه به تولید دانش بنیان کلید حل مشکل اقتصادی کشور است
  • اعلام وضعیت نامناسب دفن زباله به دستگاه قضایی
  • وضعیت نامناسب دفن زباله در استان به دستگاه قضایی اعلام شد
  • وضعیت نامناسب دفن زباله به دستگاه قضایی اعلام شد
  • عوارض آلایندگی کارخانه سیمان پردیس به مردم برسد
  • بخش تولید شرایط ایده‌آلی ندارد/ گلایه فعالان اقتصادی از مالیات
  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است
  • ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران
  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی